"Aan de Boekhorst" telt twee luxe appartementen, beide volledig ingericht voor 1 tot 4 personen. Twee compleet uitgeruste onderkomens, met hoge kamers, keuken, slaapkamer, badkamer en uw eigen terras tegen het huis aan. U kunt bij het huis parkeren. "Aan de Boekhorst" biedt méér dan ruimte. Een kamer voor als u alleen bent of voor het hele gezin. Maar net zo goed de faciliteiten om van uw familiereünie een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Appartement “De Koetsier”

Gelegen op de eerste en tweede verdieping, via eigen entree en trap te bereiken. Verdieping 1: ruime living met zithoek met flatscreen-TV en eetkamer en aan twee zijden panoramisch uitzicht, volledig ingerichte open keuken, luxe badkamer met verhoogd bad en inloopdouche, slaapkamer. Verdieping 2: slaapkamer. Beide slaapkamers zijn tweepersoons; de indeling van de bedden (tweepersoons, eenpersoons) is naar keuze. Buitenterras op de begane grond.

Appartement “De Rentmeester”

Appartement op de begane grond met eigen entree.
Indeling: hal, woonkamer, volledig ingerichte keuken, luxe badkamer met douche, twee tweepersoons slaapkamers; de indeling van de bedden (tweepersoons, eenpersoons) is naar keuze. Flatscreen-TV op slaapkamer 1. Buitenterras.

Bed & Breakfast?

"Aan de Boekhorst" levert u niet een standaard bed & breakfast. Mocht u uw eigen eten en drinken willen verzorgen: prima. Laat u dat aan ons over, dan kunt u meteen uw wensen kenbaar maken. Wij verzorgen, in overleg met u, graag een uitgebreid en luxe ontbijt. Alle reden om "Aan de Boekhorst" niet voor één nacht maar voor een paar nachten (en dagen) te boeken: u verdient het!

Boekingen en prijzen

Prijs "De Rentmeester" per nacht: € 62,50 voor een persoon of € 70 voor twee personen, exclusief ontbijt. Voor elke volgende persoon die overnacht in een appartement betaalt u € 32,50 per nacht. Het appartement herbergt maximaal vier personen.

Prijs "De Koetsier" per nacht: € 82,50 voor een persoon of € 90 voor twee personen, exclusief ontbijt. Voor elke volgende persoon die overnacht in een appartement betaalt u € 42,50 per nacht. Het appartement herbergt maximaal vier personen.

Voor het luxe ontbijt betaalt u € 12,50 per persoon.

Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Na ontvangst van uw betaling op rekening NL98 ASNB 0708 9638 62 (BIC: ASNB NL21) t.n.v. J.P. van Haaren is uw reservering definitief.

En verder?

Mocht u extra wensen hebben, neem dan zo spoedig mogelijk contact op zodat we ze gezamenlijk door kunnen nemen. We helpen u graag!

Een babybedje is op aanvraag gratis beschikbaar. Parkeren op het terrein, WiFi (in beide appartementen), bedlinnen en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen.

Heeft u nog vragen? U kunt ze hier stellen! Direct uw appartement reserveren doet u hier.

Wij wensen u alvast een prettig verblijf toe!