"Aan de Boekhorst" telt twee luxe appartementen, beide volledig ingericht voor één tot vier personen. Twee compleet uitgeruste onderkomens, met hoge kamers, keuken, slaapkamers, badkamer en uw eigen terras in de tuin. U kunt op eigen terrein parkeren. "Aan de Boekhorst" biedt méér dan ruimte. Een kamer voor als u alleen bent of voor het hele gezin. Maar net zo goed de faciliteiten om van uw familiereünie een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Appartement “De Koetsier”

Gelegen op de eerste en tweede verdieping, via eigen entree en trap te bereiken. Verdieping 1: ruime living met zithoek (digitale TV) en eettafel met aan twee zijden panoramisch uitzicht; volledig ingerichte open keuken met afwasmachine; luxe badkamer met verhoogd bad, dubbele wastafel en regendouche; slaapkamer. Verdieping 2: slaapkamer. Beide slaapkamers zijn tweepersoons; de indeling van de bedden (tweepersoons, eenpersoons) is naar keuze. "De Koetsier" beschikt over airconditioning en heeft een buitenterras op de begane grond.

Appartement “De Rentmeester”

Geheel gelegen op de begane grond met eigen entree. Indeling: hal, huiselijke woonkamer met zit- en eetgedeelte met weids uitzicht op de landelijke tuin, volledig ingerichte aparte keuken met afwasmachine, luxe badkamer met dubbele wastafel en regendouche, twee ruime tweepersoons slaapkamers; de indeling van de bedden (tweepersoons, eenpersoons) is naar keuze. Digitale TV op de eerste slaapkamer. Vanuit De "Rentmeester" loopt u zo het buitenterras op.

Bed & Breakfast?

"Aan de Boekhorst" levert u niet een standaard bed & breakfast. Mocht u uw eigen eten en drinken willen verzorgen: prima. Laat u dat aan ons over, dan kunt u meteen uw wensen kenbaar maken. Wij verzorgen, in overleg met u, graag een uitgebreid ontbijt. Alle reden om "Aan de Boekhorst" niet voor één nacht maar voor een paar nachten (en dagen) te boeken: u verdient het!

Boekingen en prijzen

Prijs "De Rentmeester" per nacht: € 70,- voor één persoon of € 80,- voor twee personen, exclusief ontbijt. Voor elke volgende persoon die overnacht in het appartement betaalt u € 35,- per nacht. Het appartement herbergt maximaal vier personen.

Prijs "De Koetsier" per nacht: € 85,- voor één persoon of € 95,- voor twee personen, exclusief ontbijt. Voor elke volgende persoon die overnacht in het appartement betaalt u € 35,- per nacht. Het appartement herbergt maximaal vier personen.

Extra kosten voor een uitgebreid ontbijt bedragen € 15,- per persoon.

Blijft u lager dan 5 nachten dan ontvangt u 10% korting op het totaal bedrag.

Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Na ontvangst van uw betaling op rekening NL98 ASNB 0708 9638 62 (BIC: ASNB NL21) t.n.v. J.P. van Haaren is uw reservering definitief.

"De Koetsier" beschikt over airconditioning. Maakt u hier gebruik van dan brengen wij u daar € 10,- per dag voor in rekening. Contant bij aankomst te voldoen.

En verder?

Mocht u extra wensen hebben, neem dan contact op met uw gastheer, Jan van Haaren, op 06 - 48 76 76 97. U kunt dan denken aan het bijboeken van een babybedje (gratis), het huren van (elektrische) fietsen (extra) of het ophalen van het eindpunt- of het wegbrengen naar het beginpunt van uw wandeling (extra). Ik help u graag!

Parkeren op het terrein, WiFi (in beide appartementen), bedlinnen, handdoeken en keukendoeken zijn bij de prijs inbegrepen.

Heeft u nog vragen en stuurt u liever een e-mail? U kunt ze hier stellen! Direct uw appartement reserveren doet u hier.

Wij wensen u alvast een prettig verblijf toe!